SORRY.

Momenteel is mijn portfolio (nog)
niet mobiel beschikbaar. Bekijk
mijn portfolio via desktop.

Oktober 2021
[SCHOOL PROJECT]
Brand identity & product ontwerp
In opdracht van:
Fontys Hogescholen
I
,
LEONE
I
,
LEONE
I
,
LEONE
I
,
LEONE

I'Leone is een opdracht waarbij het de bedoeling was om een wijnlabel te ontwerpen op basis van een eigen gekozen archetype. Het archetype wat ik heb gekozen voor mijn wijnmerk is the Ruler. Een Ruler staat bekend om zijn luxe, flamboyante, heersende uitstraling; ik wilde daarom een ogenschijnlijk kostbare, krachtige wijn aan de man brengen, die enkel hele welvarende personen kunnen drinken om te pronken met hun rijkdom.

Deze opdracht is tot stand gekomen door de minor Graphic Design die ik van september 2021 tot januari 2022 heb gevolgd bij Fontys Hogescholen.

Op het wijnlabel staat natuurlijk het onmiskenbare logo van Vino da I'Leone. De gouden details zorgen voor de premium, luxe en krachtige look. Kenmerkend voor de Ruler zijn geometrische vormen; deze zijn dan ook terug te herkennen in het label. Strak en dominant, verpakt in ongekende luxe.

De strepen om het logo heen kunnen worden gezien als de manen van een leeuw, wapperend in de wind op zoek naar zijn volgende prooi; de heerser.

Ook een wax stempel kan niet ontbreken; deze is op iedere wijnfles uniek en staat voor het vakmanschap dat de ruler wil uitstralen. De stempel geeft net de extra touch die het wijnlabel de uitstraling geeft van macht, rijkdom en welvarendheid. Het algehele label wordt bewust iets hoger op de fles geplaatst; dit geeft een luxere uitstraling.

2
prev
next
4
NEXT PROJECT
PLAYGROUND
NEXT PROJECT
PLAYGROUND
NEXT PROJECT
PLAYGROUND
NEXT PROJECT
BACK TO TOP
PORTFOLIO [2020-22]
 ©2022
Voor optimale weergave, draai uw scherm :)